accés directe als continguts

Oriol Bargalló, cantant i animador per a joves

Telèfon reserves: 659 899 354

Navegació principal:

tornar a la pàgina d'inici

 

Llibre de visites

Josep Maria
No es per fer-te la pilota pro es de las poquísimas persones que he sonoritzat amb le que es un plaer treballar. La canalla so passa dallo mes ve i jo gaudeixo com un mes d’ells, es nota l’experiència i la professionalitat quan tots gaudim de la teva actuació.

Ramon
A més d'animar i cantar i tocar la guitarra molt bé, fa una cosa que no abunda: COMUNICA. Comunica amb els nens, amb les mares, amb els pares, interacciona, involucra ... Es la gràcia d'un espectacle en directe.

Mònica
Jo tinc un record molt especial d'una nit d'astronomia, bastant ennuvolada, per cert, a la Font dels Castanyers. Vaig venir amb l'Eva i el Roger. També recordo un intercanvi de cançons a la capella de Sant Isidre. Inoblidable.

Laia
Hola Oriol! Jo he estat aquest any a la RUca d'estiu 2009!!! Sempre recordaré la cançó de Idil·li de l'astre rei!!! És una cançó molt màgica!! una cançó única!!! Tu Oriol també ets un excel·lent animador! vaig riure tant!! i també vaig aprendre moltíssimes coses!! de fet he comentat al meu grup d'esplai de fer alguna nit una vetllada de cançons i parlar de les estrelles i les seves històries... Mai deixis d'animar!!!! ets ÚNIC!!! Gràcies per poder compartir amb tu un moment tant màgic!!

Yuri
Eis Mestre, em dic Oriol igual que tu i recordo perfectament com una nit d'ara fa 6 anys vas venir a la casa de colònies la Ruca i sota els estels ens vas ensenyar la cançó de l'idil·li de l'astre rei. D'ençà llavors l'he cantat per arreu. Gràcies per aquest bonic record !

Joan (Atzucac)
Oriol, ànims i endavant!!!! Joan

DAVID GONZALEZ
Estic d´acord amb l´oriol, crec que no és mereix aquests comentaris que heu fet...penseu que hi ha molta canalla que ha disfrutat amb ell,i que ens sembla una gran persona i un molt bon animador... Des d´aquí us animo a compartir una estona amb els seus espectacles i les seves cançons..s´ho ha treballat molt i crec que s´ho mereix... Ánim, Oriol!!!!


 
Telèfon de contacte: 659 899 354 · oriol@oriolbargallo.com